Voith i Danmark en | da

Voith i DanmarkI Danmark kan Voith tilbyde komplette løsninger til roterende udstyr og drivlinjer samt serviceydelser til industrielle anlæg.

Voith Digital Ventures

Vi skaber løsninger til den digitaliserede tidsalder

Internet of Things (IoT) ændrer fundamentalt den mekaniske teknik og anlægsteknik. Big Data, stigende automatisering og universelle netværk mellem enheder og komponenter nedbryder barrierer mellem de virkelige og virtuelle verdener. Digitalisering skaber nye forretnings- og servicemodeller og fantastiske muligheder for større effektivitet, produktivitet, individualisering og bæredygtighed.

Voith ser sig selv som en af hovedarkitekterne for digitalisering i industri-sektoren. Virksomheden har samlet sin digitale ekspertise i et unikt servicetilbud - Voith Digital Ventures. Uovertruffent kendskab til området, it og automationsekspertise samt omfattende IT-sikkerhedskompetence gør Voith til den ideelle innovationspartner i den digitale fremtid for industrivirksomheder.
Anvendelsesområder (på engelsk)

Voith & Sociale Medier

Kom i kontakt med andre og med os, og se de seneste Voith-nyheder, fotos og videoer fra hele verden! (på engelsk)

Specialist og partner for kraftoverførsel

Specialist og partner for fremdriftsteknologi

Med intelligente drevløsninger, bidrager Voith til pålidelig mobilitet for millioner mennesker, varer og maskiner dag efter dag. Drev teknologi fra Voith bruges over hele verden. Vores komponenter og systemer transmitterer og kontrollerer kraft overalt, selv under ekstreme forhold.
Voith Turbo i Køge

Kontakt

Voith Turbo A/S
Ringstedvej 233
4600 Køge
Danmark
Tel: +45 46 14 15 50

Voith i Danmark 

Det tilbyder vi  

Voith er en global leverandør af den nyeste teknologi og førende industrielle serviceydelser. Voith tilbyder sine danske kunder en bred portefølje af systemer, produkter og serviceydelser.

Spændende opgaver  

At arbejde for Voith  

Vi er her for dig  

Globalt